Dintii albi, fara carii si fara tartru, reprezinta un vis pentru multe persoane.

De fiecare data cand zambim sau vorbim, ni se observa si dintii, care pot fi considerati si o parte a frumusetii noastre. Importanta nu e numai sanatatea dintilor, ci si aspectul lor estetic. Dintii albi si ingrijiti pun in valoare frumusetea persoanei.

In ultima vreme, oamenii au devenit constienti de importanta ingrijirii dentare, merg mai des la cabinetul stomatologic si cumpara produse de igiena dentara. Din pacate, apa de gura si pastele din comert contin numeroase chimicale si ataca gingia.

Periajul excesiv si detartrajul frecvent dauneaza gingiei, care tinde sa se retraga. Gingia retractata este foarte greu de refacut, se vindeca greu si poate duce la pierderea dintelui, fiind in directa legatura cu paradontoza.

Din fericire, puteti avea dinti curata si gingii sanatoase foarte usor, apeland la remediile naturiste. Pastele bio contin salvie, argila, musetel, menta, rozmarin, propolis, catina sau eucalipt.

Argila curata dintii eficient, iar salvia, propolisul sau catina ingrijesc gingiile. Menta improspateaza respiratia. Daca vreti dinti albi, puteti apela la bicarbonat de sodiu cu lamaie pentru dinti, albirea dintilor cu bicarbonat si apa oxigenata, albirea dintilor cu sare, bicarbonat de sodiu pentru dinti tpu.

Puteti avea dinti albi in trei zile, cu ajutorul remediilor naturiste. Albirea dintilor natural acasa este si foarte accesibila ca pret. Daca va intrebati in cat timp se albesc dintii cu bicarbonat, raspunsul este ca foarte rapid.

Puteti aplica bicarbonatul direct pe periuta de dinti, dupa care periati dinspre gingie spre varful dintelui. La final, clatiti bine cu apa rece. Veti avea dinti albi si ingrijiti, cheltuind o suma infima si fara a merge la cabinetul stomatologic, pentru interventii dureroase si costisitoare.

Sucul de lamaie este la fel de eficient, avand si avantajul ca ingrijeste gingia in mod delicat, fiind un puternic antiseptic natural.

6 thoughts on “Bicarbonat de sodiu si lamaie pentru albirea dintilor

  1. Este evident ca autorul are o intelegere profunda a subiectului tratat si isi exprima ideile intr-un mod clar si concis. Articolul m-a determinat sa reflectez asupra propriilor convingeri si sa explorez mai mult despre acest domeniu.

  2. Mi-a placut modul in care autorul a abordat tema si a prezentat diferitele aspecte ale acesteia. Aprecierea detaliilor oferite m-a ajutat sa inteleg mai bine contextul discutiei si sa imi formeze o opinie mai informata.

  3. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva noua asupra subiectului discutat. Sunt impresionat de profunzimea analizei prezentate si de argumentele solide aduse in sprijinul concluziilor.

  4. Este reconfortant sa stiu ca exista astfel de produse inovatoare care vin in intampinarea nevoilor noastre moderne. Acest articol mi-a deschis perspectiva asupra unor solutii practice pentru gestionarea corespondentei.

  5. Sunt impresionat de avantajele pe care le ofera aceste cutii postale inteligente, cum ar fi notificarile in timp real si accesul facil prin intermediul aplicatiei mobile. Cu siguranta voi lua in considerare achizitionarea uneia.

  6. Articolul este foarte interesant si m-a ajutat sa inteleg mai bine cum functioneaza cutiile postale inteligente. Mi se pare o solutie moderna si eficienta pentru primirea corespondentei in siguranta.

Comments are closed.