Mobilierul potrivit pentru un living modern poate fi greu de gasit, mai ales daca exista preferinte speciale greu de indeplinit.

Amenajarea unui spatiu modern se poate face cu usurinta atunci cand ai informatiile esentiale in acest scop, iar alegerea unui set masa si scaune living poate deveni mult mai usoara daca tii cont de anumite aspect discutate in acest articol.

Cum sa alegi masa si scaunele pentru sufragerie?

Sufrageriile tip open space sunt cele mai intalnite variante de amenajare a spatiului interior in zilele noastre. Acestea reprezinta spatii pentru relaxare, pentru uitat la televizor, pentru intalnirile cu prietenii, dar si pentru luat masa, in cazul in care bucataria nu este suficient de mare pentru a face acest lucru.

Mesele luate in familia extinsa, de sarbatori sau ocazii speciale, reprezinta momente pentru care trebuie sa ai spatiul pregatit in mod corespunzator.

Astfel, alegerea unei mese pentru sufragerie trebuie sa se faca tinand seama si de functionalitatea pe care o are aceasta, nu numai de aspectul pe care il are.

Inainte de a alege masa cu scaune living, trebuie sa stii cum iti vei configura spatiul de mancat. Il poti crea ca pe o extindere a bucatariei, ca pe o extindere a sufrageriei sau ca o camera separata care nu se afla departe de oricare dintre cele doua.

Pentru a face alegerile potrivite in acest sens, trebuie sa stii daca vrei o bucatarie deschisa spre sala de mese sau daca dispui de un spatiu separat in care sa ai o masa si scaune de bucatarie, daca vei folosi acest mobilier pentru mesele zilnice sau doar pentru intalnirile ocazionale cu familia si prietenii sau daca sufrageria comunica cu bucataria.

De ce criterii sa tii cont pentru alegerea scaunelor?

Este foarte important sa tii seama de aspectul confortului atunci cand alegi mobilierul pe care il folosesti zilnic. Astfel, este indicat sa alegi scaune tapitate care sa iti permita sa stai confortabil si sa te simti relaxat in momentele pe care le petreci la masa, tinand seama ca faci acest lucru zilnic, ba chiar de cateva ori pe zi.

De asemenea, trebuie sa tii cont daca vrei scaune living cu cotiera, stil fotoliu sau scaune fara cotiera, care este inaltimea ideala a acestora si ce tipuri de picioare doresti sa aiba acestea – picioare metalice sau picioare din lemn?

Vrei scaune cu cadru metalic sau ai opta mai degraba pentru lemn? Acestea sunt doar cateva dintre aspectele de care trebuie sa tii cont atunci cand faci alegerea finala in acest sens.

De ce criterii sa tii cont pentru alegerea mesei?

Masa pe care o alegi pentru living trebuie sa fie suficient de mare pentru a gazdui si intalnirile cu multi membri, dar sa aiba si un aspect modern pentru a oferi spatiului in care se afla un aspect deosebit.

Pentru aceasta, este indicat sa alegi o canapea externsibila pe care sa o folosesti in scopul de care ai nevoie in momente diferite. Atunci cand alegi masa pentru sufragerie, alege inainte de toate forma pe care doresti sa o aiba aceasta – rotunda sau dreptunghiulara, apoi tine cont de dimensiuni, de culoare sau de materialul din care este realizata.

Toate aceste aspecte iti vor oferi posibilitatea de a face alegerea perfecta in functie de nevoi si preferinte. Bineinteles ca este ideala gasirea unei variante de masa care sa se combine foarte bine cu scaunele pe care le alegi sau invers, in acest sens o varianta de masa cu scaune living fiind varianta ideala.

Nu numai aspectul, ci si utilitatea acestora va fi perfecta in cazul in care vei face o astfel de alegere.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Alegerea mobilierul pentru living, o adevarata provocare

  1. Consider ca acest articol ofera o perspectiva clara asupra modului in care putem sa ne gestionam timpul mai eficient, astfel incat sa fim mai productivi si sa avem mai mult timp liber pentru activitatile care ne aduc bucurie.

  2. Ideea de a folosi tehnici de time management precum metoda Pomodoro sau matricea Eisenhower mi se pare foarte utila. Aceste strategii pot contribui semnificativ la cresterea productivitatii si organizarii personale.

  3. Mi-a placut modul in care autorul a evidentiat importanta prioritizarii sarcinilor si stabilirii unui program zilnic bine structurat. Acest lucru poate ajuta pe oricine sa-si gestioneze mai eficient timpul si sa evite procrastinarea.

  4. Articolul este foarte interesant si ofera multe informatii utile despre cum sa iti organizezi eficient timpul pentru a fi mai productiv. Sfaturile prezentate sunt practice si usor de implementat in viata de zi cu zi.

Comments are closed.