Cand un barbat va incepe sa se indragosteasca de tine, va intelege de ce melodiile pe care le asculta au dintr-o data un sens mult mai profund: acea nostalgie pe care o traiesti atunci cand gusti dupa multa vreme din mancarea mamei.

Va incepe sa se intrebe de ce se simte atat de confortabil in prezenta ta, de fiecare data cand iti scrie sau chiar si atunci cand ceva ii aminteste de tine. Va observa cum nasul ti se inroseste de fiecare data cand razi la glumele lui rasuflate sau atunci cand iti face un compliment sincer.

Va observa cum razi cu ochii si felul in care inima lui trepideaza cand vede asta.

Se va enerva, in cel mai pozitiv mod, cand va realiza ca un simplu mesaj de la tine este destul pentru a-i face ziua mai buna.

Se va intreba mereu cum iti este ziua, cu cine sau unde esti. Va observa cum iti stralucesc ochii in lumina fluorescenta a restaurantului prost luminat; cum se potrivesc ei cu zambetul tau care, intr-un fel sau altul, pare sa ii capteze inima. Va prefera sa te priveasca fara machiaj, nu atunci cand esti ca scoasa din cutie.

Va incepe sa vorbeasca despre tine cu fiecare ocazie, chiar si atunci cand se afla in prezenta unor persoane necunoscute. Chiar daca e pare un cliseu, va incepe sa realizeze ca la tine ii zboara primul gand de dimineata si ca tot tu esti ultima persoana la care se gandeste inainte de a se culca.

Chestia e ca ai ajuns sa fi in gandurile lui mai mereu. Va incepe sa simta nevoia de a dobori orice obstacol; sa se implice in orice, daca asta ar fi nevoie, pentru a-ti aduce un zambet pe fata sau cea mai mica farama de fericire. Va simti nevoia de a merge la biserica sau la un lacas sfant, indiferent de religie, doar pentru a se ruga; sa multumeasca entitatilor divine ca i-a fost data oportunitatea de a te cunoaste.

Va realiza aspectul tau atunci cand razi, felul in care il faci sa simta ca problemele lui nu mai sunt atat de grave pentru ca ii vei fi mereu alaturi; iar asta inseamna totul pentru el. Si apoi il va lovi dar va incerca sa nege. Un lucru e sigur: este iremediabil si nenegociabil indragostit de tine.

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro