Jaluzele verticale visinii la pret bun

Preturi reduse la Jaluzele verticale visinii. Descopera cele mai atractive oferte pentru Jaluzele verticale visinii. Platesti produsele acasa, dupa verificare.

Produse din categoria Jaluzele verticale visinii

detalii
Lamele pentru jaluzele verticale, model eco 75, 12 lamele
Lamele pentru jaluzele verticale, model eco 75, 12 lamele
detalii

De ce jaluzele verticale?
Jaluzelele noastre verticale sunt functionale si elegante, ideale pentru casa sau birou. Puteti controla cu usurinta cantitatea de lumina si umbra din camera.Jaluzelele noastre verticale pe masura sunt unul dintre cele mai populare tratamente pentru ferestre. Alege intre palete cu latimea de 89 mm sau 127 mm. Apoi alege din culorile tesaturilor, modelele, optiunile de control si chiar optiunile de greutate. Toate acestea le fac un produs extrem de adaptabil, potrivit pentru orice spatiu.

Jaluzelele verticale reprezinta unul dintre cele mai solicitate tipuri de jaluzele in proiectarea spatiilor rezidentiale si de birouri.Avantajele acestui tip de jaluzele pot fi enumerate pe o perioada nedeterminata, dar faptul ca jaluzelele verticale ocupa un loc bine meritat in vanzarile de top este cert.

Sistemul de actionare fost gandit si conceput astfel incat sa fie cat mai practic, ingenios si usor de utilizat de catre fiecare membru al familiei, de la bunici, pana la cei mici. Acesta este compus dintr-o sina suspendata de dimensiuni reduse, ce se fixeaza pe peretele tavanului dumneavoastra (creata intr-un mod simplificat, astfel incat sa nu estompeze din estetism, ba din contra, sa devina un detaliu de bun gust, sa aduca un element deosebit de design spatiului interior), aplicatoarele (menite sa sustina lamelele in sina si sa le fixeze cat mai ferm), iar nu in ultimul rand, lantisorul si snurul conectate la sina, prin intermediul carora jaluzelele devin mobile.
Cauti Jaluzele verticale visinii? Cumpara online si in siguranta cu livrare rapida. Profita acum de preturi avantajoase la Jaluzele verticale visinii.

Articole recomandate de pe blog