Extensii clip-on cu reducere de pret

Vrei sa cumperi Extensii clip-on? Ai ajuns in locul potrivit unde gasesti numeroase Extensii clip-on. Vezi mai multe informatii despre produsele pe care ti le doresti.

Produse din categoria Extensii clip-on

detalii
44.33
44.33
detalii

Cu ce suntem diferiti de altii?
Prin faptul ca ne adresam unui public exigent, abordand extensiile de par in maniera profesionala. De asemenea, ca si inovatie, promovam extensiile din par natural proteinizate cu particule de casmir, acest lucru insemnand selectia riguroasa a parului natural colectat, dezinfectarea acestuia cu produse naturale, pentru a elimina bacteriile dar in acelasi timp pentru a pastra structura si rezistenta firului de par.Urmeaza hidratarea intensa cu produse nutritive pe baza de placenta si particule de casmir, ceea ce confera parului folosit un grad inalt de calitate prin mentinerea acestuia sanatos, neted si consistent o perioada cat mai indelungata.

Avantajele extensiilor de par
• Confera volum parului, suplete si textura, pentru acest proces sunt necesare maxim 80 de extensii
• Poti obtine lungimea dorita. Pentru lungime si volum sunt necesare pana la 140 de extensii
• Suvitele ondulate iti pot da un look aparte, diafan, doar sa iti comanzi extensii de par ondulate.
• Poti obtine suvite de culori diferite fara sa fie nevoie sa-ti vopsesti propriul par.
Extensiile pot fi purtate intre patru luni si un an, maxim, ceea ce atrage dupa sine vizita din cand in cand la coafor pentru refacerea prinderii lor.

Pentru un look cat mai natural, nu unul in care sa se observe prezenta acestora, avem nevoie de 50-100 buc. Din experienta alegem in medie 75 buc care se potrivesc in general pentru majoritatea texturilor si a culorilor. Una dintre exceptii ar fi blondul unde arata mai bine o cantitate mai mare de par si putem ajunge in jur de 100 buc. Ele au o rezistenta de pana la 6 luni, dupa care cresc odata cu parul si trebuie scoase pentru ca devin incomode la coafat.
Extensii clip-on de calitate superioara la un pret excelent. Comparand ofertele la Extensii clip-on vei avea siguranta ca ai luat o decizie corecta atunci cand cumperi Extensii clip-on.

Articole recomandate de pe blog